Swiffit2 home icon

Legge til bilde eller fil i hovedtext feltet:

FCK editoren / Bodyfelt / "Text" felt

Dette er ikke å anbefle som noen løsning. Det er knotete og gir ofte varierte brukeropplevelser. Prøv heller å benytt bilde funksjonene som følger med i swfit. Men uansett er det slik man gjør:

1. I arikkelens hovedtekstfelt  setter du markøren der du ønsker bildet.
2. Klikk så på "Sett inn/Rediger bilde" knappen. insertEdit_image.gif

(det er en knapp som linkner som er "bildeknapp"insert_image.gifmen den ønsker du ikke å bruke)

3.Alternativ 1:

Trykk på knappen [bla igjennom server]. her skal du finne alle bildene som er lastet opp via swfit. Under mappen med samme navn som ditt domene ligger alle bildene du har lastet opp via swfit . Finn bildet du ønsker å bruke, men unngå å bruke orginalen om den er stor i størrelse. Velg heller filene navngitt med _wdt _hgt _mid eller _big.

  • _wdt = Justert etter bredde
  • _hgt  = Justert etter høyde
  • _mid = klippet bredde og høyde
  • _big = Størst mulig definert i malen

Lenke til orginal:

Unngå store størrelser på siden. Det er ikke snilt mot brukeren å laste inn bilder på flere MB på en nettside visning, spesielt i en tid hvor folk bruker mye iphone/ipad og betaler pr. kilobit. Om du vil ha muligheten for å laste ned orginal må du legge inn en lenke på bildet. Orginal bildet ligger på samme sted som det andre bildet bare uten _wdt _hgt _mid eller _big.

Alternativ 2:

Istede for å velge [bla igjennom server] kan du klikke tabben [Last opp]. [Bla igjennom], Finne bildet du ønsker på maskinen og klikke OK. Så send til server. Men dette avhenger av at du har muligheten til å komprimere størrelsen og oppløsningen manuelt vi program som Google Picasa e.l.

Publisert: 20.09.11 13:46 Bookmark and Share