Swiffit2 home icon

Alternativ LES MER

liste punkts les mer til eEn alternativ LES MER til en artikkel i liste.

Liste-visninger har et regelsystem som gjør det lett å lage alternative les mer lenker. Så fort man forstår reglene er resten relativt intuitivt.

Informativt notat:

Når man lager en artikkel som skal vises i en liste benytter man somregel alle felt. Tittel, subtittle, intro og ingress. Man kan også legge til bilder. Men av og til ønsker man ikke at artikkelen skal være mer en kort beskjed eller et enkelt informativt notat. Dette gjenkjenner swfit og vil derfor ikke vise mer en dette. For hva er vitsen med les mer dersom det ikke er mer å lese?

Referanse:

Kanskje du vil at folk skal få med seg hva de skrev om dere i vg? Vel du trenger ikke kopiere hele teksten fra dem. Kan også godt være de ikke lar deg gjøre dette. Da kan du innlede artikkelen i intro eller ingress og heller sende dem direkte til siden via ekstern lenke.

Slik er reglene:

1. Dersom det er innhold i artikkel "text" feltet skal "Les mer" lenkes til den fullstendige artikkel.

2. Dersom det ikke er innhold i artikkel "text" feltet skal "Les mer" lenkes til den første "Internlenken" som er tilknyttet artikkelen.

3. Dersom det ikke finnes noen "Internlenke" skal "Les mer" lenkes til den første "Eksternlenken" som er tilknyttet artikkelen.

4. Dersom det ikke finnes noen "Eksternlenke" skal "Les mer" lenkes til den første "Fil" som er tilknyttet artikkelen.

5. Dersom det ikke finnes noen "Fil" skal ikke "Les mer" benyttes, etter som det ikke finnes mer informasjon og vise.

Så for å oppsumere ser swfit etter dette i denne rekkefølgen: Innhold i Text > Internlenker > Eksternlenker > Filer > ingen lenke

OBS: "Les mer" lenken er samme lenken som brukes i listens tittler og frimærkebilder.

Publisert: 25.06.09 15:59 Bookmark and Share