Swiffit2 home icon

Anbefalt programvare

Det er lett g seg vill i junglen av gratis-programmer og tilleggsprogrammer. Her er en liste over programmer vi anbefaler at du laster ned og bruker.

Firefox 3.0

Firefox er idag brukt av 44% av PC brukere. Dette gjør den til verdens mest populære nettleser. Internet Explorer er brukt av 29%. Vi kan sterkt anbefale denne nettleseren. Den er sikker, rask, stabil, privat, lekker, innovativ og gratis. Så ikke vent til i morgen, last den ned nå.

Også VG omtaler Firefox i sin sikkerhetsskole for nettbruk og sier bl a: "En av grunnene til Firefox' suksess er den enkle overgangen nettleseren tilbyr de som svitsjer fra Internet Explorer. Ved installasjon av programmet overføres alle innstillinger, bokmerker og liknende til Firefox."

Videre:" Det er en kjennsgjerning at Microsoft-produkter er populære blant virusforfattere. Det er fullt mulig å bytte ut Internet Explorer med f.eks. populære FireFox". Les mer på VGs sikkerhetsskole

www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BIOWFlash player

Flash gir flytende bildekvalitet, fantastiske animasjoner og med Flash 8 også krystallklar video. Flash er idag en standard i webindustrien som blir brukt av mange aktører. Det er stor sannsynlighet for at maskinen din alt har lastet ned dette tilleggsprogrammet, men hvis ikke er også den gratis og kan lastes ned her.

Quicktime

Video på nett blir mer og mer vanlig, og det er mange videoformater å velge mellom. Quicktime og Windows Media er de ledende aktørene, men forskjellen er at Windows mediafiler er vanskeligere å håndtere for Mac, enn Quicktime er for PC. Så et alternativ til flash-video er Quicktime. Programmet er gratis og kan lastes ned her. Se internettvideo for mer informasjon om videokomprimering.

PicasaPicasa

Vi tør og påstå at hverken iphoto eller windows gallery klarer og holde bedre styr på bildene dine enn Picasa. Picasa er et gratis-program fra Google som gi deg full kontroll og hele bildebanken på maskinen din. I tillegg er det er utrolig enkelt og raskt bilderedigering program, og kvaliteten på bildene du har på nettsiden har alt å si for inntrykk og opplevelse. I tillegg fungere picasa som et beskjerings verktøy for de bildene hvor utsnittet er helt feil for swfit.

Bookmark and Share